Nederlandwordtanders op de Provada

Nederland wordt Anders
Nederlandwordtanders 03 Jun '13

Nederlandwordtanders laat van zich horen op de Provada!
In een debat op 4 juni (11.00 uur), een uitgebreid artikel in het magazine VGVisie en een uitdagende quiz op 5 juni (15.30 uur).

Deel de inspiratie!

Op de Provada 2013, de ontmoetingsplaats voor de Nederlandse vastgoedwereld met als thema 'Deel de inspiratie!', mag het optimisme, de ontwerpkracht en innovatie van Nederlandwordtanders niet ontbreken.

Wij laten dan ook op verschillende manieren van ons horen. Zo zal Nederlandwordtanders op 4 juni deelnemen aan een debat (11.00 uur, Provada RV Plein) en leverden wij een prikkelende bijdrage aan het magazine VGVisie dat na het debat gelanceerd wordt.

Daarnaast organiseert Nederlandwordtanders op 5 juni een uitdagende quiz onder leiding van Jord den Hollander (15.30 uur, stand RGD). Deelnemers zijn onder meer Astrid Sanson (directeur Stadsontwikkeling bij de Dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting) en Rudy Stroink. Over de quiz later meer in een aparte aankondiging.

Debat innovatief samenwerken

Het eerste debat op het Provada Retail Visie Plein staat op 4 juni in het kader van innovatief samenwerken en de lancering van het magazine VG Visie. Stakeholders gaan met elkaar in gesprek over de hectische ontwikkelingen binnen steden. Hoe speel je daar op in, nu en straks? Hoe kun je daadwerkelijk beter samenwerken in steden, en wat zijn daarvoor de randvoorwaarden?

Nederlandwordtanders wordt tijdens het debat vertegenwoordigd door Tjeerd Haccou (Space&Matter). De andere deelnemers zijn Roberto Meyer (MVSA), ”¨Coen van Dijck (D/Dock), Arno Ruigrok (Multi Vastgoed), Anne-Marie Rakhorst (Search) en Jaco Meuwissen (3W New Development).”¨”¨ Zij delen hun visies, ervaringen en tonen praktische oplossingen en trends. Ook het publiek wordt van harte uitgenodigd om mee te discussiëren. Gespreksleider is Rupert Parker Brady. ”¨”¨

Magazine VG Visie

Aansluitend op het debat wordt het eerste exemplaar van de nieuwe VG Visie uitgereikt. Hoofdredacteur van deze editie is Roberto Meijer, waarin ook vele anderen hun visie zullen geven op trends in de stad, het wonen, werken, winkelen en ontmoeten. Het initiatief Nederlandwordtanders komt in een uitgebreid artikel in beeld.

Het artikel wordt geïntroduceerd door Rijksbouwmeester Frits van Dongen en Team Nederlandwordtanders. Ergün Erkoá§u, Paul van Bussel, Saskia Beer, Jurgen Hoogendoorn, Jan Willem van de Groep, Marcus Fernhout, Jolijn Valk en Carolien Ligtenberg leverden offline en online bijdragen.

De volledige en voltallige versies van deze bijdragen opnederlandwordtanders.nlverschijnen. Na de Provada publiceren wij dagelijks een column in originele vorm. Deze bevatten niet alleen vernieuwende projecten en prikkelde vragen aan de lezers, maar ook quotes van vernieuwende ontwikkelaars, eigenaren, gemeenten en andere instellingen.

Bezoekersinformatie

Debat innovatief samenwerken en lancering magazine
Dinsdag 4 juni
Tijd: 11.00 uur – 11.45 uur
Locatie: RAI Provada Amsterdam
Stand: Hal 11 stand 21 Provada Retail Visie Plein
Aanmelden kan direct via de site van de Provada.

Quiz Nederlandwordtanders
Woensdag 5 juni
Tijd: 15.30 uur-17.30 uur
Locatie: RAI Provada Amsterdam
Stand: Hal 10, locatie 1025 (stand RGD)
Aanmelding niet nodig

De Provada wordt gehouden in de RAI in Amsterdam. Het thema van 2013 is: 'Deel de inspiratie!'.
NWA_18042013_merlijnmichon_1756.jpg

#4 Herbestemming en activatie

Amsterdam18 Apr '13

'Activatie is de testsite van de ruimtelijke professional.'
Herbestemming gaat over meer dan alleen maar oude stenen...

meer...

041513_Frank_Michelangelo.jpg

De Michelangelo 'touch'

Amersfoort15 Apr '13

Frank Strolenberg van het Nationaal Programma Herbestemming van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoedover over herbestemming en daadwerkelijk contact maken.

meer...

NWA_210313_merlijnmichon_9299_kopie.jpg

#3 Lentebijeenkomst

Amsterdam21 Mar '13

'Groei krimpt en krimp groeit’. Met dit thema luidde Nederlandwordtanders de lente in...

meer...

nwa_140213_merlijnmichon_5522_kopie.jpg

#2 Valentijnsbijeenkomst

Amsterdam14 Feb '13

Nederlandwordtanders wil krachten bundelen. Hoog tijd om elkaar wat beter te leren kennen...

meer...

LanceringNederlandwordtanders_01.jpg

#1 De lancering

Amsterdam17 Jan '13

Een spannende tocht over het IJ. Het is half januari, en het is bar koud...

meer...

lanceringnederlandwordtanders_web.jpg

Nederlandwordtanders platform!

Amsterdam16 Jan '13

Rijksbouwmeester Frits van Dongen en team Nederlandwordtanders lanceren op 17 januari het nieuwe Nederlandwordtanders platform in de Shelltoren in Amsterdam.

meer...