Nederlandwordtanders

Werken aan de duurzame stad

nederlandwordtanders.nl

28 May. 14 — Op 6 juni presenteert Nederlandwordtanders in samenwerking met RUIMTEVOLK ‘Werken aan de duurzame stad. Hoe gemeentelijke ambities en initiatieven uit de praktijk elkaar ontmoeten.’

De bijeenkomst wordt gehouden in het kader van de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam (IABR) en vindt plaats in de Kunsthal in Rotterdam, van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op het programma staan onder meer een keynote door Roelof Kruize (algemeen directeur Waternet), pitches van drie wethouders, zes innovatieve projecten op gebied van water, energie en slim samenwerken en een debat. Het hele programma en een aanmeldlink staan op de website.

Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden. Wij kijken uit naar jullie komst!

Rijksbouwmeester Frits van Dongen en Team Nederlandwordtanders (Carolien Ligtenberg, Rutger Oolbekkink, Else Serindou-Wissink, Guido Wallagh ism Marcel van Heck, Gijs Frieling en Nicoline Kok)
duurzamestad.jpg

Dossier duurzame stad

Lees hier het laatste nieuws over de bijeenkomst in de Kunsthal en bekijk alvast een aantal inspirerende projecten.
polderdakzuidasnederlandwordtandersopeni.jpg

Het dak op

Amsterdam Roof Top Solutions gelooft in de kansen van het dak in de stad. Kom op 6 juni meer te weten.
diversiteitvanleegstand.jpg

Diversiteit van leegstand

Het College van Rijksadviseurs organiseert in het kader van de IABR het symposium 'De diversiteit van de leegstand', op 24 juni van 9.00 tot 13.00 uur in de Rotterdamse Kunsthal.
JanEefmercatormarkt.jpg

Ik geef om de Jan Eef

Regelmatig verschijnen er nieuwe projecten en initiatiefnemers op de site, waaronder 'winkelstraatdokter' Jeroen Jonkers met Ik geef om de Jan Eef.
landschapsparkCuijk.jpg

De waarde van groen

Daan Jochem Groot van de Natuurverdubbelaars over een groen businessmodel met duurzame en ecologische meerwaarde in Cuijk.
SurfdorpFASTnederlandwordtandersthinkfas.jpg

Think F.A.S.T.

Op de golven van tijdelijk naar permanent? Nederlandwordtanders sprak met Geert Verhoeff, burgemeester van Surfdorp F.A.S.T. in Scheveningen.
Nederlandwordtanders is een platform voor vooruitstrevende professionals en vernieuwende projecten op ruimtelijk gebied.

Nederlandwordtanders video
nederlandwordtanders.nl

powered by rijksbouwmeester.nl